spp webdesign logo fejlecvonal
spp plecsni

Szolgáltatásaink


"A program futtatása az igazi teszt. Megírod a programot, kipróbálod, és vagy működik, vagy nem." (Bill Gates)

Honlapkészítés, webdesign

Mindennapjaink egyik elengedhetetlen funkciójává vált az Internet használata. Rohanó, ámde az egyre nagyobb kényelmet igénylő világunkban egy magára valamit is adó cégnek rendelkeznie kell egy esztétikus, jól áttekinthető honlappal, hogy bárki számára elérhető legyen, bármikor.

Egy jó marketinggel rendelkező cég tisztában van vele, hogy az online piacból vétek kimaradni. Egy jól megszerkesztett weboldallal könnyedén bemutathatjuk vállalkozásunkat, szolgáltatásainkat, kínálatunkat, és nagyobb esélyt adunk vevőinknek arra, hogy alaposan tájékozódhassanak cégünkről, megismerhessék ajánlatainkat.

Milyen egy jó weboldal? A cég arculatát tükröző, egyediséget sugárzó felület, ami saját magunk által is gyorsan, egyszerűen frissíthető, aktualizálható.

Hogyan lehet hatékony? Aki megnézi vállalkozásunk honlapját, valamilyen megoldást vár tőle. Rengeteg információhoz juttathatjuk az olvasónkat, ami által megtalálhatja azt, amit keresett úgy, hogy velünk személyes kapcsolatba még nem is került. Az online reklám a legjobb reklám - hiszen ez nem kerül pénzbe.

Lényeges szempont weboldal készíttetésnél, hogy milyen körültekintően járunk el az előkészületek során. Számunkra fontos, hogy a tapasztalattal, gyakorlattal rendelkező kollégáink minőségi munkát adjanak át végül Önnek, ezért egyéni igényeinek figyelembevételével készítjük el weboldalát, legyen az online áruház, egyedi programfejlesztés, vagy egyéb speciális megoldás, - szolgáltatás.

Amennyiben még nincs weboldala, vagy már rendelkezik egyéni vagy céges honlappal, viszont szeretné fejleszteni azt, esetleg nincs megelégedve az ott található funkciókkal, arculatváltást szeretne, vagy új design-ra vágyna, írja le nekünk, mit vár el weboldalától, min szeretne változtatni, és mi reális áron kínálunk Önnek egy színvonalas, igényes szolgáltatást.

Tekintse meg akciós csomagajánlatainkat! Kattintson ide...

További információra van szüksége? Kattintson ide...

© Copyright 2019 Billbarter Hungaria Zrt.