spp webdesign logo fejlecvonal
spp plecsni

Szolgáltatásaink


Panorámaképek, gömbpanorámák, fotózás, virtuális séták készítése


Panoráma képek (gömbfotók)

A panoráma-gömbfotók interaktivitásuknak köszönhetően a szabad barangolás érzetét közvetítik a néző felé. A technológia lehetővé teszi, hogy tekintetünk 360x180 fokban pásztázzon korlátozás nélkül, nem csak körbe, hanem bármilyen mélyre vagy magasra is, egészen a függőlegesig, melyet nézője irányíthat. Megjeleníthető bármely weboldalon egy kattintással, kezelőfelülettel, vagy anélkül. Használható Internet kapcsolat nélkül, CD-ROM-on, DVD-n.

A VR panorámaképek működtetése rendkívül egyszerű. A megjelenő képre kattintva, az egér bal gombjának nyomva tartása mellett (a kép tulajdonságaitól függően) bármely irányban elhúzzuk. A látóteret a +/- gombok segítségével növelhetjük vagy csökkenthetjük. Quick Time plugin szükséges a megtekintéshez. Kattintson ide...


Panoráma Virtuális Túra


A Virtuális Túra összekapcsolt holttér nélküli panorámaképek láncolata, melyben a néző egy kattintással átsétálhat egyik helyszínről a másikra, és navigálhat a teljes gömbfelületen. A felvételekbe "klikklehető pontokat" helyezhetünk el, melyek utalhatnak szöveges mondanivalóra, ugrást válthatnak ki bármilyen linkre, akár a Virtuális Túra következő állomására is, elindíthat levelezőprogramot, előre címzett email-lel. Megjeleníthető bármely weboldalon egy kattintással. Használható Internet kapcsolat nélkül, CD-ROM-on, DVD-n.

A VR túrák  esetében további segítségeket találunk a könnyű navigálás és áttekinthetőség érdekében. A képekre elhelyezett feliratok, nyilak (hotspotok) a kapcsolatot teremtik meg a panorámaképek között, átjárást biztosítva egyik helyszínről a másikra. Ez a lehetőség rendkívüli szabadságot biztosít a séta készítőjének, hiszen akár a valóságban kapcsolatban lévő helyszíneket is összekapcsolhatja, de megteheti ennek ellenkezőjét is. Példánkban szereplő szállodában az elhelyezett hotspotok mögött a valóságban is ott található helyiség. A lejátszáshoz Flash Player szükséges. Kattintson ide...


3D Panoráma e-Brossúra

3D panoráma - Online prospektus: tartalmazhat térképet, alaprajzot, leírást melyben megadhatjuk egy adott helyszín összes paraméterét, kontaktus információt (linket, hivatkozást), és a többi 3d reklámképből álló virtuális túrát, automatikus lejátszó rendszerrel. Önálló weboldalként is megállja a helyét! Megjeleníthető bármely weboldalon egy kattintással. Használható Internet kapcsolat nélkül, CD-ROM-on, DVD-n. Kinyomtatható.

Panoráma képek kiterítve (3D Panoráma képek) A kiterített 3D panorámakép nemcsak egy képkocka felvétel, hanem egy 360x360 fokos térfotó, mely teljes látványában mutatja be, egy-egy helyszín minden pontját. Megjeleníthető bármely weboldalon egy kattintással. Használható Internet kapcsolat nélkül, CD-ROM-on, DVD-n. Kinyomtatható, nyomtatási mérete több méter is lehet!!

Tekintse meg a Janus Hotelben készült 3D panorámaképet. Kattintson ide...

Fotózás:

Weboldalához, kiadványaihoz professzionális fotók elkészítését is vállaljuk. Legyen beltéri, kültéri, vagy akár légi- felvételekről szó.

Kérjük tekintse meg, az általunk készített panorámaképeket, a témával foglalkozó másik weboldalunkon. Kattintson ide...


További információra van szüksége? Kattintson ide...

© Copyright 2019 Billbarter Hungaria Zrt.