spp webdesign logo fejlecvonal
spp plecsni

Szolgáltatásaink"
A marketing az, amikor a józan paraszti gondolkodást egy csipetnyi kreativitással fűszerezed." (P. Neuburg)


Keresőmarketing:


A keresőmarketing (SEM= Search Engine Marketing) egy olyan gyűjtő fogalom, amely Magyarországon jellemzően két különböző, de céljaiban azonos marketing tevékenységet foglal magába. A közvetlen cél minden esetben megnövelni a keresőkből érkező értékes látogatók számát, a közvetett célok csak ezután következnek, például értékesítés, hírlevél feliratkozók gyűjtése, letöltések generálása stb. A két tevékenység:
keresőoptimalizálás (SEO= Search Engine Optmization)
keresőhirdetés (PPC= Pay Per Click, vagyis kattintás alapú fizetés)

Keresőoptimalizálás:

A keresőoptimalizálás (search engine optimization, SEO) célja, hogy az Ön honlapját a keresők találati listájában előre helyezzük a releváns kulcsszavakra. Így ezáltal egyre többen kattintanak rá, és jutnak el az  Ön weboldalára. A keresőoptimalizálással, ami a keresőmarketing egyik fontos eszköze, az Ön weboldalát a találati lista elejére juttatjuk.

Google Adwords és Facebook kampányok (keresőhirdetés, PPC alapú fizetés):

Google Adwords és Facebook hirdetési kampányok tervezése, kivitelezése, kampányfelügyelet.
Tevékenységünk kiterjed a keresőszavak meghatározására, hirdetési szövegek (változatok) elkészítésére, a futó kampányok nyomonkövetésére, konverziókövetésre, kampányértékelésre. Az általunk kezelt kampányok költségvetése rendkívül széles skálán mozog. Ügyfeleink között megtalálható 3 000 Ft havi reklámköltségkeretű kisvállalkozás, valamint napi 35 000 Ft -ot elköltő multinacionális vállalat is.

Webanalitika:

Az ingyenes Google Analitics szoftvert szinte minden webfejlesztő beépíti az általa készített weboldalba. Azt viszont kevesen tudják, hogy egy jól beállított, megfelelő paraméterekkel rendelkező analitikai szoftver többet ér sokszor, mint maga a weboldal. Az nagyon fontos, ha nem a legfontosabb, hogy az üzleti céljainknak megfelelő módon legyen beállítva, illetve az ott megkapott adatok és statisztikák, pontosan kerüljenek értékelésre. Ezek a konzekvenciák lesznek az oldal alakításának alappilérei. Ha Önnek működő weboldala van, feltétlenül keressen meg minket, így segítségére lehetünk:
-az analitikai szoftver implementálásában, (adott weboldalba személyre szabottan)
-az üzleti céloknak megfelelő profilok kialakításában
-az így keletkező információk folyamatos nyomon követésében
-ezen adatok kiértékelésében és javaslatok megfogalmazásában.

Social Marketing, közösség építés:

Statisztikai szempontból nézve a Social Network rendszerek a leggyorsabban növekvő üzleti trendnek számítanak a világon (Facebook, NING, Xing, MySpace, Twitter oldalak aktuális 500 milliós felhasználói száma az előrejelzések szerint kevesebb mint 12 hónapon belül a duplájára fognak emelkedni, 2012-ig pedig előreláthatólag több mint 2 milliárdan fognak a Social Network-ben profillal rendelkezni. Vállaljuk az adott cégprofilnak megfelelő közösségi oldal létrehozását, arculathoz igazítását, beállítását, használatának online oktatását. Amennyiben nincs ideje a közösségépítéssel foglalkozni, bízza ránk. Elképzeléseinek és üzletpolitikájának megfelelő mennyiségű és minőségű "rajongót gyártunk" Önnek, akik potenciális ügyfelei lehetnek a jövőben.
 
Vírus marketing:

Marketing szakemberek között elfogadott nézet, hogy a vevőszerzés legolcsóbb és leghatékonyabb módja a szájreklám vagy szájpropaganda, amikor az emberek egymásnak ajánlanak valamit, egy terméket, szolgáltatást, de lehet egy jó orvos vagy jó fodrász is az ajánlás tárgya. Ez a bevált marketing technika az interneten is remekül működik. Költséghatékony és talán az egyik legjobban mérhető teljesítményű szolgáltatás.
Speciális felkészültséget, csapatot és kapcsolatrendszert igényel, mellyel az SPP-nél maradéktalanul rendelkezünk.

Online segítségnyújtás és tanácsadás:

Ügyfeleink a nap bármely szakaszában számíthatnak ránk. Oldalunkba integráltunk egy korszerű chat és videóchat modult, amely segítségével azonnali segítséget tudunk nyújtani az általunk végzett tevékenységekkel kapcsolatban.

További információra van szüksége? Kattintson ide, és kérdezzen tőlünk.

© Copyright 2019 Billbarter Hungaria Zrt.