Karácsonyi ajánlataink

Készítsd fel vállalkozásod az ünnepekre

Tudtad, hogy a vevők 38%-a már októberben elkezdi megvenni a karácsonyi ajándékokat? Még nincs késő, hogy időben felkészülj az ünnepi szezonra!

Karácsony promóciós landing 150.000 forinttól

Indítsd az ünnepi készülődést ünnepi ajánlataid bemutatásával! A landing célja, hogy a figyelmet csak arra a termékre/szolgáltatásra/akcióra irányítsa, amit szeretnél kiemelni, és nem engedi, hogy a látogató elvesszen az információk tengerében.
Az általunk készített landing oldal profi grafikával készül saját szövegeiddel, arculatodhoz/igényeidhez illő megjelenéssel, akár 1-2 hét alatt.

Szezonkihasználó ünnepi webshop készítés 200.000 forinttól

Úgy érzed eljött az ideje, hogy webshopba töltsd kínálatod? Még karácsony előtt elindíthatod új, profi webshopodat! Termék paletta feltöltéssel, integrált számlázással, fizetési megoldásokkal. Ajánlatunkkal egyedi online üzleted akár 3 hét alatt elindulhat.

Indítsd el ünnepi Facebook/Google kampányod 100.000 forinttól

Megtervezzük, megvalósítjuk, végigkövetjük! Kitaláljuk a hirdetés szövegét (ha nincs elképzelésed), elkészítjük a hozzád illő kreatívot és létrehozzuk a kampányodat az általad megadott feltételek alapján. Kérd részletes ajánlatunkat!

Hogy lehet sikeresebb a hirdetésed? Ütős grafikával 25.000 forinttól

Ha nincs szükséged kampányod levezérlésére, de szeretnél ünnepi hangulatú, profi grafikával kitűnni a tömegből, válaszd ajánlatunkat! 3 hirdetési kreatívot készítünk neked, hozzád illő megjelenéssel 25.000 forinttól! Már a Black Fridayre kész lehet!

Mi jut el mindenképp a vevődhöz? A termék és a csomagolás!

Tervezzünk ünnepi dizájnt legfelkapottabb termékeidnek vagy készítsünk csomagolásra ragaszható hangulat matricákat, hogy hangulatosabbá tedd az ajándékozást. Dobjuk fel a postai csomagolást is, hogy közvetlen az ajándékozotthoz érkezhessen a terméked. Kérd egyedi ajánlatunkat!

Felkészülten várnád a karácsonyt?