EGYEDI WEBOLDAL ELŐNYEI

Miért jó befektetés az egyedi fejlesztésű weboldal?

Komplex megoldás

Saját fejlesztésünk teljes mértékben alkalmazkodik igényeidhez és vállalkozásod céljaihoz. 20 év fejlesztői tapasztalat garantálja az átgondolt struktúrát és egyedi funkciókat ügyfeleidre szabva.

Egyedi webdesign

20 év tapasztalattal rendelkező grafikusunk készíti el egyedi weboldalaink dizájnját a cég arculatához és profiljához illesztve. Még egy ilyen honlap biztos nem fog szembe jönni veled!

Online marketing

Új weboldalad sikerét online marketing szakemberünk támogatja. Igény szerint vállalunk teljes értékesítés központú szövegírást, tartalommarketinget, kreatívok készítését a kész weboldal promótálására.

Reszponzív megjelenés

Ahogy minden weboldalunk, megfelel a mai elvárásoknak. Minden eszközön tökéletes a megjelenése.

Egyedi adminfelület

A felhasználó barát megjelenést nem csak az ügyfeleidre, hanem cégedre is értjük. Saját készítésű adminfelületünkön kényelmesen, könnyen elsajátíthatóan kezelhetik munkatársaid a tartalmakat, rendeléseket, ügyfeleket, stb.

SEO optimalizált

Ajánlatunk részeként marketing szakemberünk készíti a weboldal kereső-optimalizálását. Az elkészült honlap képes lesz mérni és kimutatni látogatóid számát, legnépszerűbb tartalmaidat stb.

REFERENCIÁINK

Hogyan dolgozunk?

Egyesületi weboldal készítés
1

Igényfelmérés

Első lépésként minden esetben megismerjük igényeidet, elvárásaidat. Például tudnunk kell, hogy rendelkezel-e arculattal (logóval, színekkel, betűtípusokkal) vagy ennek kialakítása is a feladat része. Ezen információk alapján tudunk árajánlatot és ütemtervet készíteni. A megbeszéléshez elég az online jelenlét is, de szívesen megismerünk személyesen is.
Ügyfelünk (www.matyofolk.hu) grafikusunk által megálmodott megjelenést és könnyen átlátható webshopot kapott.

2

Ajánlat készítés

A megbeszéltek alapján felmérjük a várható munka mennyiségét, időtartamát, árát, amit írásban rögzítünk határidőkkel együtt. Ha ez számodra is elfogadható, elkezdjük a fejlesztést és a grafikai munkát.
Megrendelőnk (www.solidusflotta.hu) egyedi megjelenés mellett egy komplett autóbérlő rendszert kért tőlünk, ami alkalmas az autók nyilvántartására, foglalására, nyomonkövetésére.

Autóbérlő weboldal készítés
Egyedi fejlesztésű weboldal és arculat készítés
3

Fejlesztés

Számítanod kell rá, hogy az egyedi fejlesztésű weboldal elkészítése minimum 8-10 hetet vesz igénybe. Ez idő alatt először a design majd a fejlesztés fog elkészülni. Végül egy kész, letesztelt, optimalizált felületet kapsz tőlünk, amit még igényeid alapján tudunk finomítani.
Ügyfelünk (www.billbarter.com) saját arculatot, webdesignt, kiadványtervezést és egy belső piactérrel ellátott komplex weboldalt kért tőlünk, amelynek teljes kialakítása majdnem egy évet vett igénybe.

ONLINE MARKETING

Egyedi weboldal keresőoptimalizálással

Nekünk is fontos, hogy sikeres weboldalad legyen, így ajánlatunknak minden esetben része a weboldal keresőoptimalizálását, amely tartalmazza a SEO kulcsszavak feltérképezését és beillesztését az oldalba. Lehetőséged van saját tartalommal feltölteni egyedi honlapodat, de igény esetén diplomás marketing szakemberünk segítségével marketingre optimalizált szövegírást is vállalunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a betöltési sebességre és a mérőkódok elhelyezésére, amellyel nyomonkövetheted oldalad teljesítményét a Google rangsorban vagy a közösségi médiában.

KAPCSOLAT

Van egy elképzelésed? Valósítsuk meg!

  GYAKRAN ISMÉTERLT KÉRDÉSEK

  Felmerült néhány kérdésed az egyedi fejlesztésű weboldalakról?

  Nincs szükség személyes találkozásra a weboldal megbeszéléshez, tudjuk, hogy elfoglalt vagy. Skype, zoom vagy más online felületen keresztül is rendelkezésedre állunk. Ha szeretnél megismerni minket, keress fel győri irodánkban. Igény esetén Győrben vagy Budapesten meglátogatunk a te irodádban is.

  Ha még nem vagy biztos benne, hogy igényeidre vagy problémádra az egyedi fejlesztés-e a megoldás, vizsgáljuk meg együtt, hogy milyen lehetőségeid vannak még.

  Neked ajánljuk az egyedi megoldást, ha úgy érzed vállalkozásod/ szolgáltatásod már nem fér bele a sablon alapú megoldások keretei közé. A fejlesztés időigényes és költséges folyamat, amit vagy egy komplex, más módon nem (egyszerűen) megoldható esetben javaslunk vagy egy bizonyos vállalati méret elérése után.

  A megvalósítása időtartama és költsége is a feladattól, a kért funkcióktól, azok összetettségétől stb. függ. Általánosságban elmondható, hogy az egyedi fejlesztésű weboldal ára 5-600.000 forinttól kezdődik.

  Ajánlatunk nem tartalmazza:

  • tárhely szolgáltatás,
  • domain név,
  • vágóképek, termékfotók, egyéb vizuális anyagok,
  • harmadik fél által nyújtott szolgáltatások (számlázás, fizetési rendszer stb.) költsége.