Online marketing

Hirdetési kampányok, tartalommarketing, SEO optimalizálás

Az online marketing már rég nem a keresőoptimalizálással végződik. Google hirdetés, közösségi média kampány, tartalommarketing, mind-mind eszközeid lehetnek márkád online jelenlétének megalapozásához és csúcsra járatásához.

Válogass megoldásaink közül!

Több eladás, több érdeklődő

INDÍTSUNK HIRDETÉSI KAMPÁNYT!
Ha visszaesett a weboldalad forgalma, szeretnél új terméket piacra vinni, ha keveled az eladásaidat, bármelyik problémára megoldás lehet egy jólirányzott hirdetési kampány. Választhatsz Google keresőben megjelenő hirdetést vagy Facebook kampányt, a lényeg, hogy elkészítjük hirdetési kampányodat, képekkel, szövegekkel együtt. A kampányra meghatározott költség keretet kihasználva maximalizáljuk az eredményeket, grafikusan ábrázolva adjuk át az eredményeket.

Ha már csak egy profi kép hiányzik a hirdetésedhez, katt ide!
Google hirdetési kampány vagy Facebook kampány tervezés, bonyolítás
Közösségi média vizuális elemek tervezése (pl. borítókép)

Profi megjelenés a közösségi médiában

KÖZÖSSÉGI MÉDIA ARCULAT
Ha friss vállalkozásoddal belépnél a közösségi média világába, vagy úgy érzed a jelenlegi arculatod nem elég profi, lépj előre velünk egy összehangolt, vizuális támadás keretében! 1 db közösségi média logó, borítókép és 3 db kreatív a kapott tartalmaknak megfelelő, dizájnodhoz illeszkedő formában. Használhatod bejegyzésekhez vagy hirdetésekhez.

Egyből hirdetést is indítanál? Készítsünk hozzá landing oldalt!

Potenciális vevőket, címeket gyűjtenél?

TARTALOMMARKETING A MEGOLDÁS!
Ne felejtsd el, hogy céged sikerességét a folyamatos kommunikációra alapozod, a hirdetésekkel pedig fellendíted. Vállaljuk folyamatos tartalmak generálását, legyen szó blog bejegyzésekről, email marketingről, közösségi média posztokról. A fellendítéshez elkészítjük azt a szuper letölthető anyagot, ami vonzza az új érdeklődőket. Például kertészeted van? Készítsünk neked egy saját éves Feladatok a kertben naptárat, aminek a letöltéséért az érdeklődők megadják az e-mailjüket, amivel máris a célkeresztedbe kerülnek.
Ajánlatunk egyszeri vagy havi díjas, igényeidnek megfelelően, nem tartalmazza a felhasznált vágóképeket, videókat, minden esetben arculatodhoz illeszkedik.

Még nincs arculatod? Elkészítjük!
Közösségi média posztok vagy blog cikkek írása

Gyakori kérdések

Minden szöveg készítése előtt készítünk egy „interjút” veled, hogy lássuk, mit mondanál el saját szavaiddal. Ha eddig nem velünk dolgoztattál, nem mi készítettük a weboldalad, igazítjuk a kész szövegek stílusához az újakat.

Megegyezésünk szerint hetente vagy több naponta posztolunk a közösségi média fiókodban helyetted vagy tartalamakat készítünk a blogodba vagy hírlevelet írunk neked, amit igény esetén ki is küldünk helyetted.

Nem szeretnénk titkolózni, viszont mivel ez a terület annyira egyedi, nem tudunk konkretizálni.