Online marketing

Hirdetési kampányok, tartalommarketing, SEO optimalizálás

Az online marketing már rég nem a keresőoptimalizálással végződik. Google hirdetés, közösségi média kampány, tartalommarketing, mind-mind eszközeid lehetnek márkád online jelenlétének megalapozásához és csúcsra járatásához.

Válogass megoldásaink közül!

Hirdetési kampányok

Elkészítjük Google vagy közösségi média hirdetési kampányodat, kreatívokkal, szövegekkel együtt. A kampányra meghatározott költség keretet kihasználva maximalizáljuk az eredményeket, grafikusan ábrázolva adjuk át az eredményeket.

Kreatív készítési ajánlatunk

Közösségi média ajánlatunk

Piacra lépsz, új terméket vezetsz be, most nyitsz a közösségi médiára? Tedd meg velünk egy összehangolt, vizuális támadás keretében! 1 db közösségi média logó, borítókép és 3 db kreatív a kapott tartalmaknak megfelelő, dizájnodhoz illeszkedő formában. Használhatod bejegyzésekhez vagy hirdetésekhez.

Készíttess passzoló landing oldalt!

Tartalommarketing

Ne felejtsd el, hogy céged sikerességét a folyamatos kommunikációra alapozod, a hirdetésekkel pedig fellendíted. Vállaljuk folyamatos tartalmak generálását, legyen szó blog bejegyzésekről, email marketingről, közösségi média posztokról, letölthető anyag készítéséről. Ajánlatunk egyszeri vagy havi díjas igényeidnek megfelelően, nem tartalmazza a felhasznált vágóképeket, videókat, arcvulatodhoz illeszkedik.

Még nincs arculatod? Elkészítjük!

Gyakori kérdések

Minden szöveg készítése előtt készítünk egy “interjút” veled, hogy lássuk, mit mondanál el saját szavaiddal. Ha eddig nem velünk dolgoztattál, nem mi készítettük a weboldalad, igazítjuk a kész szövegek stílusához az újakat.

Megegyezésünk szerint hetente vagy több naponta posztolunk a közösségi média fiókodban helyetted vagy tartalamakat készítünk a blogodba vagy hírlevelet írunk neked, amit igény esetén ki is küldünk helyetted.

Nem szeretnénk titkolózni, viszont mivel ez a terület annyira egyedi, nem tudunk konkretizálni.