Landing oldal

Az igazán sikeres kampányokhoz

Feliratkozó gyűjtés, látogatottság növelés, új termék bevezetés, régi termék fellendítés, közösségi média kampány

A cél mindig ugyanaz, a céged fellendítése és bevételeid növelése.

Miben különbözik egy landing oldal a hagyományos weboldalaktól?

Landing oldal készítés kampányhoz

Weboldal egy üzenettel

A hagyományos honlapokkal szemben, ami bemutatja a céged, az összes terméked, a referenciáidat, esetleg van shop része is, az érdeklődő itt csak egy termékkel/szolgáltatással és üzenettel találkozik az oldalon, amiről minden információt megkap kattintgatás (menük, részletek, termékinfók) nélkül. A landing oldal egyetlen üzenetre fókuszál (új termék, címgyűjtés, letöltés ösztönzés stb.), aminek végső célja az értékesítéseid növelése.

Célorientált honlap

Ha kevés a vásárló, mondj el mindent egy termékről/szolgáltatásról egy helyen. Ha új terméket vezetnél be, mutasd meg mindenkinek, figyelem elterelés nélkül. Ha visszaesett a forgalmad, készíts egy ingyenesen letölthető anyagot, hogy a feliratkozókat célzott hírlevéllel érhesd el. A landing a hirdetési kampányok elengedhetetlen alapja.

Landing oldal készítés termékbevezetéshez

Landing oldal háttere

A landing azért speciális weboldal, mert kulcsszavai, keresőoptimalizálása mind egyetlen célt szolgálnak, így segítve az előkelő pozíciót a találatok között. A dizájn egyetlen élményt, üzenetet közvetít, és minden eszközön tökéletesen jelenik meg. Természetesen a webdesign illeszkedik a céged arculatához.

Profi landing összetevői

Grafika

Webdesign készítés

A honlapod témájától függetlenül grafikus szakemberünk 20 év szakmai tapasztalattal fogja elkészíteni az arculathoz, termékhez, igényeidhez illeszkedő értékesítési oldalt.

Szövegírás

Marketing tartalomkészítés

A kapott információk alapján elkészítjük a marketing szövegeket, amelyet eredményre és keresőre optimalizálunk. A feladatot 10 év tapasztalattal rendelkező marketing szakember végzi.

Landing készítés

Megvalósítás

20 éves programozó tapasztalattal a hátunk mögött hozzuk létre új landinged, a mai előírásoknak és igényeknek megfelelően. Az oldal reszponzív és biztonságos lesz.

0

100.000 forinttól

Mennyibe kerül egy landing oldal?

Áraink a tartalom mennyiségétől, funkcióktól, grafikai igényektől és még sok mindentől függenek. Már 100.000 forintért lehet landing oldalad, amely tartalmazza a sablon alapú weboldalt, az üzembehelyezést és a kereső optimalizálást.

Gyakori kérdések

Nem. Mindkettőre szüksége van a vállalkozásnak, más-más célra. A weboldalad komplex információt ad át a cégedről, a tevékenységedről. A landingegy konkrét céllal jön létre, hogy megnöveld az ismertséged, az eladásaidat, a forgalmadat.

Nem. A landing oldal aldomainen keresztül lesz elérhető, általában kampánynév.domainem.hu címen. Például a személyi edzőket célzó online marketing tippjeink letöltéséhez készült landing oldalunk címe https://fitness.spp.hu. De választhatsz külön domaint is, ha ezt szeretnéd.