Weboldal készítés

Megújulás vagy indulás? Fejlődés vagy növekedés?

Legyen költséghatékony, de modern?

Egyszerű weboldalaink igényes dizájnnal, minden mai elvárásnak megfelelően készülnek!

Wix alapú honlap készítés

Már 200.000 forinttól, akár 1-2 hét alatt

Ezt a megoldást elavult weboldal ráncfelvarrására, bemutatkozó oldal készítésére javasoljuk. Korlátlan menüpont és tartalom, keresőoptimalizált felépítés, villámgyors betöltés, minden elvárt funkció (galéria, online chat, hírlevél küldés, adatbiztonsági megfelelés, google térkép megjelölés, blog stb.) jellemzik oldalainkat.

Érdekel

Egyedi funkciókra, saját dizájnra vágysz?

Saját fejlesztésű weboldalaink komplex célok elérésére találtuk ki.

Ajánlatunk 500.000 forinttól 8-10 hét alatt

Saját fejlesztésű weboldalaink grafikusunk által csak neked megálmodott dizájn alapján készülnek, saját fejlesztésű admin felületről kezelhetők és a vállalkozásodhoz egyedien illeszkedő funkciókat tartalmazhatnak. A megvalósítás az egyedi fejlesztések miatt elhúzódhat, minimum 8-10 hetes várakozásra számíts.

Érdekel
Autóbérlő weboldal készítés

Bármelyik megoldást választod, az alábbiak részei az ajánlatnak

Bármely eszközre

Weboldalaink reszponzívak, laptopon, mobilon és tableten is tökéletesen jelennek meg.

Egyedi dizájn

Sablon alapú oldalainkat arculatodhoz igazítjuk (szín, vágóképek, betűtípusok), egyedi oldalainkat pedig az arculatodhoz készítjük.

Ütős szövegek

Igény szerint feltöltjük a weboldalad marketing optimalizált szövegekkel, hosszú távon vállaljuk tartalmak készítését.

Gyakori kérdések

Nincs szükség személyes találkozásra a weboldal megbeszéléshez, tudjuk, hogy elfoglalt vagy. Skype, zoom vagy más online felületen keresztül is rendelkezésedre állunk. Ha szeretnél megismerni minket, keress fel győri irodánkban. Igény esetén Győrben vagy Budapesten meglátogatunk a te irodádban is.

Lépj velünk kapcsolatba bármely elérhetőségünkön. Küldj emailt az info@spp.hu címre vagy hívj minket a +36 30  349 3574 számon vagy írj üzenetet a weboldalon keresztül és visszahívunk.

Ha kész szöveggel és képekkel érkezel, jelentősen meggyorsítod a munkánkat. Ha erre nincs lehetőség vázlatos szövegre vagy személyes elmondásra van szükség ahhoz, hogy elkészítsük a szövegeidet.

Igen, weboldalaink biztonsági mentéssel rendelkeznek és az átadás után 3 hónapig ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll probléma esetén.

Ajánlatunkat részleztezve küldjük, tartalmazni fogja a weboldal elkészítését (beleértve a sablon vásárlást vagy dizájn készítést egyedi weboldal esetén), az adatfeltöltést és beüzelemlést.

Ajánlatunk nem tartalmazza:

  • egyedi webcím (havi költség),
  • tárhely szolgáltatás (havi költség),
  • vágóképek vásárlását és extra funkciók beépítését (egyszeri költségek).

Ezeket mind tudjuk intézni helyetted, ha kéred, a plusz költségek beépítésével ajánlatunkba.