Weboldal készítés

Megújulás vagy indulás? Fejlődés vagy növekedés?

Költséghatékony honlapkészítés gyorsan?

Egyszerű weboldal igényes dizájnnal, minden mai elvárásnak megfelelően készülnek!

Wix alapú honlap készítés

Honlap készítés 200.000 forinttól

Wix vagy WordPress honlap készítés. Ezt a megoldást elavult weboldal ráncfelvarrására, webdesign frissítésre, induló vállalkozásnak bemutatkozó weboldal készítésére javasoljuk. Korlátlan menüpont és tartalom, keresőoptimalizált felépítés, villámgyors betöltés, minden elvárt funkció (galéria, online chat, hírlevél küldés, adatbiztonsági megfelelés, google térkép megjelölés, blog stb.) jellemzi oldalainkat. Elkészítési ideje 1-2 hét.

Érdekel

Egyedi weboldalra vágysz saját funkciókkal és webdesignnal?

Komplex webfejlesztés egyedi célok elérésére!

Webfejlesztés 500.000 forinttól 8-10 hét alatt

Egyedi fejlesztésű weboldalaink grafikusunk által csak neked megálmodott dizájn alapján készülnek, saját fejlesztésű admin felületről kezelhetők és a vállalkozásodhoz egyedien illeszkedő funkciókat tartalmazhatnak. Neked ajánljuk, ha egy sablon alapú honlap már nem fedezi vállalkozásod igényeit, vagy ha problémádra nem találtál egyszerű megoldást. Pontos ajánlatot megbeszélés után tudunk adni. A megvalósítás az egyedi fejlesztések miatt hosszabb időt vesz igénybe, minimum 8-10 hetes várakozásra számíts.

Érdekel
Autóbérlő weboldal készítés

A profi weboldal jellemzői

Reszponzív megjelenés

Tökéletesen működik minden eszközön, laptopon, mobilon és tableten is.

Egyedi dizájn

Sablon alapú oldalainkat arculatodhoz igazítjuk (szín, vágóképek, betűtípusok), egyedi oldalainkat pedig az arculatodhoz készítjük.

Ütős szövegek

Igény szerint feltöltjük a weboldalad marketing optimalizált szövegekkel, hosszú távon vállaljuk tartalmak készítését.

Gyakori kérdések

Nincs szükség személyes találkozásra a weboldal megbeszéléshez, tudjuk, hogy elfoglalt vagy. Skype, zoom vagy más online felületen keresztül is rendelkezésedre állunk. Ha szeretnél megismerni minket, keress fel győri irodánkban. Igény esetén Győrben vagy Budapesten meglátogatunk a te irodádban is.

Lépj velünk kapcsolatba bármely elérhetőségünkön. Küldj emailt az info@spp.hu címre vagy hívj minket a +36 30  349 3574 számon vagy írj üzenetet a weboldalon keresztül és visszahívunk.

Ha kész szöveggel és képekkel érkezel, jelentősen meggyorsítod a munkánkat. Ha erre nincs lehetőség vállaljuk marketing szöveg írását szakembertől.

Igen, weboldalaink biztonsági mentéssel rendelkeznek és az átadás után 3 hónapig ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll probléma esetén.

Ajánlatunkat részletezve küldjük, tartalmazni fogja a weboldal elkészítését (beleértve a WordPress sablon árát vagy a dizájn készítést egyedi weboldal esetén), az adatfeltöltést és a beüzelemelést is.

A weboldal készítési ajánlat nem tartalmazza:

  • egyedi webcím (havi költség),
  • tárhely szolgáltatás (havi költség),
  • Wix weboldal esetén ennek havi/éves díját,
  • vágóképek és extra funkciók (egyszeri költségek).

Ezeket mind tudjuk intézni helyetted, ha kéred, a plusz költségek beépítésével ajánlatunkba.