Grafikai tervezés

A Facebook kutatása szerint átlagosan 2 másodperced van, hogy felkeltsd a görgető érdeklődését. Hihetetlen, ugye?

A grafikus tartalommal rendelkező bejegyzések, hirdetések 37%-kal eredményesebbek a csak szövegeseknél. És ez nem csak a Facebookra igaz! Ahhoz, hogy a cégednek járó figyelmet megszerezd, ütős grafikára van szükséged, ami tükrözi az üzeneted, az értékeidet és azonnal kedvező benyomást kelt.

Milyen eszközökkel hozzuk létre a tökéletes képet rólad?

Egyedi logó készítés

Logó 40.000 forinttól

Találjuk meg közösen a cégedhez passzoló színt, a megfelelő üzenetet közvetítő árnyalatban és formában. Ennek a kis méretű grafikai eszköznek rengeteg feladatot kell ellátnia. Segítünk, hogy mindben kiválóan teljesítsen!

Érdekel

Online és offline arculatok már 60.000 forinttól

Induló vállalkozásoknak ajánljuk kis arculati kézikönyv készítését, ami tartalmazza logó, névjegykártya, levélpapír és email lábléc elkészítését. Ajánlatunk már 60.000 forinttól elérhető. Nagy arculati kézikönyvünk igény szerinti összetételben tartalmazza még a mappa, autómatrica, csomagolás, céges ajándékok stb. tervezését. Utóbbi megoldásunkat fejlődő cégeknek, akár dizájn frissítés esetén ajánljuk már 200.000 forinttól.
Ha te már a digitális korban élsz, nincs szükséged offline elemekre, válaszd online arculatunkat, amely a logó mellett email láblécet, online névjegyet, ajánlott betűtípus és szín kombinációt, ajánlott vágóképeket, 1 db közösségi média logót és borítóképet tartalmaz 250.000 forinttól.

Érdekel
Névjegykártya tervezés
Kreatív készítés közösségi média tartalmakhoz, kampányokhoz.

Egy kép többet mond ezer szónál? Igen!

KREATÍV KÉSZÍTÉS HIRDETÉSHEZ
Ha nincs szükséged komplett hirdetési kampány készítésre, de egy ütős grafikával jobban pörögne a hirdetésed, elkészítjük arculatodhoz illeszkedő kreatívjaidat! Négyzet alakú, nagy felbontású, saját szövegeiddel feltöltött, cégedhez és üzenetedhez passzoló hirdetési grafika már 20.000 forinttól! Az ár nem tartalmazza logó vagy arculat tervezését és a használt vágóképeket. Nagyobb mennyiség vagy folyamatos közös munka esetén kedvezményt adunk!

Rád szabott ajánlatért lépj velünk kapcsolatba!

Bemutatkozó anyag, vállalati portfólió, ügyfél prezentáció

KIADVÁNYSZERKESZTÉSI AJÁNLATUNK
Elkészítjük bemutatkozó anyagaidat, ügyfél prezentációdat, termék katalógusodat, stb. arculatodhoz illeszkedő formában. Akár online, akár offline kell cégedet vagy termékeidet képviseltetned, tedd professzionális anyagokkal. Ajánlatunk tartalmazza a kapott szövegek tördelését, függ a kért anyag hosszától, grafikai elemek mennyiségétől stb. Igény esetén szövegírással!

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!
Kiadványtervezés, szórólap tervezés

Mi az, amit biztos kapni fogsz?

100% tudás

20+ év grafikusi tapasztalatát!

100% kreativitás

10+ év tapasztalatot marketing területen!

Gyakori kérdések

Induló vállalkozás esetén javasoljuk, hogy már az elejétől egy egységes, bizalmat keltő, stabil képet mutass a világnak. Működő vállalkozás esetén arculat, cégprofil, dizájn frissítés esetén szintén ajánlott, hogy minden elem összhangban legyen.

Logó tervezés kapacitás függvényében akár 1 héten belül, kis-, és online arculat tervezés kb. 1-2 hét alatt. Nagy arculat készítése, attól függően hány elemet kérsz, min. 2 hét.

Áraink tájékoztató jellegűek, ajánlatunk mindig az ügyfél konkrét igényeitől függ. Például befolyásolja, hogy az arculatba milyen elemeket kérsz, hány további varációt készítünk vagy ha többféle közösségi média felülethez is szeretnél borítótertvet.

Alapvetően 3 verziót készítünk a logóból, hogy tudj választani. További terveket is készíthetünk, ezeknek már lesz plusz költsége.

Nem, hozott képekből készítjük a kiadványt. Ha nincsenek saját képek, igény esetén, meg tudjuk vásárolni a választott vágóképeket és az árat ajánlatunkba illeszjük.