Webshop készítés

Az egyszerű de nagyszerűtől az akár CRM integrált egyedi megoldásokig

Wordpress webshop kedvező áron

Könnyen kezelhető webáruház felület, rövid időn belül

Wordpress alapú webshop készítés

Egyszerű webshop már 200.000 forinttól

A WordPressbe illeszthető Woocommerce webshop bővítmény használatával költséghatékonyan, rövid időn belül értékesítheted termékeidet. Tartalmaz mindent, ami a piacra lépésedhez szükséges: saját dizájn, fizetési-, számlázási- és raktárrendszer. A webshop létrehozásnál vállaljuk a termékek feltöltését. A webáruház ára és az elkészítés ideje (kb. 2-3 hét) funkcióktól, egyedi módosításoktól függ.

Érdekel

Korlátlan webshop termék

Webshop fizikai és online termékek értékesítésére. Akár több száz terméked is lehet, több variánssal. Kezelheted a készleteket, galériát készíthetsz stb.

Online fizetés

Választhatsz Paypal, utánvétes vagy kártyás fizetési opciót, azonnali számlát küldhetsz ki, beállíthatsz szállítási módokat, zónánkénti árazással. A vásárlók használhatnak kuponokat is.

Wordpress webshop hátrányai

Lesznek olyan funkciók, amikre ez a rendszer nem alkalmas, mint tagsági rendszer, CRM integráció stb. Itt jön a kompromisszum! Tudsz nélkülük élni? Többet szánsz az átalakításra? Megéri egyedit fejlesztetni?

Egyedi webáruház integrált eszközökkel

Kinőtted a sablon alapú webshopodat? Ez a neked való megoldás.

Webshop fejlesztés 800.000 forinttól

Egy egyedi fejlesztésű webshop valóban nagyobb pénz és idő befektetés, viszont, ha olyan vállalkozó vagy, aki folyamatosan növekszik és fejlődik, korlátok nélküli megoldásra van szükséged. Az ár tájékoztató jellegű, a kivitelezési idővel együtt (kb. 8-10 hét) a kért funkcióktól függ. Tartalmazza a webáruház egyedi webdesignját is.

Érdekel
Presta alapú webshop készítés

Egyedi webshop

Vállalkozásod igényeihez illeszkedő egyedi funkciók, szoftverintegráció, marketing eszközök. Minden eszközt elkészítünk ahhoz, hogy nagyvad lehess az ajánlatok dzsungelében.

Könnyen kezelhető online áruház

Egyedi fejlesztésű webáruház kezelő felületünkkel te és munkatársaid automatizálhatjátok a folyamatokat, a termék feltöltéstől a számla küldésen keresztül a marketing eszközökig (értesítések, hírlevelek, upsell stb.)

Webshop 20 év tapasztalattal

A fejlesztés során minden eddigi tapasztalatunk a te céljaidat szolgálja, ami az átadás után is rendelkezésedre áll. Hosszú távú szerződés esetén marketing kampányaidhoz is vállaljuk landing oldalak készítését.

Gyakori kérdések

Természetesen, már egy sablon alapú webshopppal is értékesíthetsz online vagy letölthető termékeket.

Mint minden weboldal esetén, a domain és tárhely díján felül, sablon alapú webshop esetén fizetned kell a kiegészítő szoftverek havi díját (ha van ilyened), továbbá a harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokat, akkor is, ha beépültek a webshopodba (pl. fizetési szolgáltató, számlázó rendszer). Egyedi webshop esetén szintén a harmadik fél szolgáltatásainak díját kell majd fizetned, de külső szoftverek nem lesznek a webshopodban, az egészet mi fejlesztjük.

Igen, webshopjaink biztonsági mentéssel rendelkeznek és rendelkezésre állunk kérdés vagy probléma esetén.