Webshop készítés

Az egyszerű de nagyszerűtől az akár CRM integrált egyedi megoldásokig

Könnyen kezelhető felület, rövid időn belül

Wordpress alapú webshopjaink kedvező áron, sablon alapú dizájnnal

Már 200.000 forinttól, akár 2-3 hét alatt

A WordPressbe illeszthető Woocommerce webshop bővítmény használatával költséghatékonyan, rövid időn belül értékesítheted termékeidet. Tartalmaz mindent, ami a piacra lépésedhez szükséges: saját dizájnhoz illeszkedik, fizetési, számlázási, raktárkezelési rendszert is tartalmaz. A létrehozásnál vállaljuk a termékek feltöltését. Az ár és az elkészítés ideje funkcióktól, egyedi módosításoktól függ.

Érdekel
Korlátlan termék feltöltés

Fizikai és online termékek értékesítésére is törékeletes. Akár több száz terméked is lehet, több variánssal. Kezelheted a készleteket, galériát készíthetsz stb.

Szállítási és fizetési opciók

Választhatsz Paypal, utánvétes vagy kártyás fizetési opciót, azonnali számlát küldhetsz ki, beállíthatsz szállítási módokat, zónánkénti árazással. A vásárlók használhatnak kuponokat is.

Vigyázat, hátrányok is vannak

Lesznek olyan funkciók, amikre ez a rendszer nem alkalmas, mint tagsági rendszer, CRM integráció stb. Itt jön a kompromisszum! Tudsz nélkülük élni? Többet szánsz az átalakításra? Megéri egyedit fejlesztetni?

Kinőtted a sablon alapú webshopodat?

Ha fejlesztenél, egyedi funkciókra, integrált eszközökre van szükséged, elkészítjük.

Ajánlatunk 800.000 forinttól 8-10 hét alatt

Egy egyedi fejlesztésű webshop valóban nagyobb pénz és idő befektetés, viszont, ha olyan vállalkozó vagy, aki folyamatosan növekszik és fejlődik, korlátok nélküli megoldásra van szükséged.

Érdekel
Minden eszközzel

Vállalkozásod igényeihez illeszkedő egyedi funkciók, szoftverintegráció, marketing eszközök. Minden eszközt elkészítünk ahhoz, hogy a nagyok szintjére léphess.

Könnyű kezelés

Egyedi fejlesztésű admin felületünkkel te és munkatársaid automatizálhatjátok a folyamatokat, a termék feltöltéstől a számla küldésen keresztül a marketing eszközökig (értesítések, hírlevelek, upsell stb.)

Több mint 20 év tapasztalata

A fejlesztés során minden eddigi tapasztalatunk a te céljaidat szolgálja, ami az átadás után is rendelkezésedre áll. Hosszú távú szerződés esetén marketing kampányaidhoz is vállaljuk landing oldalak készítését.

Gyakori kérdések

Természetesen, már egy sablon alapú webshopppal is értékesíthetsz online vagy letölthető termékeket.

Mint minden weboldal esetén, a domain és tárhely díján felül, sablon alapú webshop esetén fizetned kell a kiegészítő szoftverek havi díját (ha van ilyened), továbbá a harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokat, akkor is, ha beépültek a webshopodba (pl. fizetési szolgáltató, számlázó rendszer). Egyedi webshop esetén szintén a harmadik fél szolgáltatásainak díját kell majd fizetned, de külső szoftverek nem lesznek a webshopodban, az egészet mi fejlesztjük.

Igen, webshopjaink biztonsági mentéssel rendelkeznek és rendelkezésre állunk kérdés vagy probléma esetén.